ʻO ka candy maloʻo maloʻo paʻa paʻa?

I ka wā e pili ana i ka candy, ʻo kahi hopohopo maʻamau i waena o nā mea kūʻai aku ʻo ka ʻike kō. He kō maʻemaʻe paha ka candy maloʻo maloʻo, a ʻoi aku paha ia? ʻO ka hoʻomaopopo ʻana i ke ʻano o ka candy maloʻo maloʻo hiki ke kōkua i ka wehewehe ʻana i kēia nīnau.

Ke Kaʻina Hoʻomaloʻo Paʻu 

ʻAʻole i hoʻololi ke kaʻina hana hoʻomaloʻo paʻa i ke ʻano kumu o ka candy akā e hoʻoneʻe i ka makū. ʻO kēia kaʻina hana e pili ana i ka hoʻomaloʻo ʻana i ka candy ma nā haʻahaʻa haʻahaʻa loa a laila waiho ʻia i loko o kahi keʻena maloʻo kahi e hoʻoneʻe ʻia ai ka wai ma o ka sublimation. ʻO ka hopena, he candy maloʻo, crispy e paʻa ana i kona mau ʻono a me nā meaʻai maoli akā he ʻano ʻokoʻa.

ʻO nā mea komo i loko o ka Candy maloʻo paʻa 

Pāʻani maloʻo paʻaloaʻa maʻamau nā ʻano mea like me ka mea i hoʻomaloʻo ʻole ʻia. Aia ka ʻokoʻa nui i ke ʻano a me ka ʻoluʻolu. ʻOiai ke kiʻekiʻe nei nā kukui he nui i ke kō, aia kekahi mau mea ʻē aʻe e like me nā mea ʻono, nā kala, a i kekahi manawa ua hoʻohui ʻia nā huaora a me nā minela. ʻAʻole ke kō maʻemaʻe ka candy maloʻo maloʻo; ʻo ia ka hui pū ʻana o nā ʻano mea like ʻole e kōkua i kona ʻono, ka waihoʻoluʻu, a me ka hoʻopiʻi holoʻokoʻa.

Mea ʻai meaʻai

Hiki ke ʻokoʻa ke ʻano meaʻai o ka candy maloʻo maloʻo ma muli o ke ʻano o ka candy a me nā mea kikoʻī i hoʻohana ʻia. ʻOiai he mea nui ke kō, ʻaʻole ʻo ia wale nō. No ka laʻana, loaʻa i nā lole maloʻo maloʻo ma ka huaʻai i nā kō maoli mai ka hua me nā huaora, fiber, a me nā antioxidants. ʻO ke kaʻina hana hoʻomaloʻo maloʻo e kōkua i ka mālama ʻana i kēia mau meaʻai, e hāʻawi ana i kahi ʻano meaʻai kūpono i hoʻohālikelike ʻia me nā lole i hana ʻia me ke kō.

maloʻo maloʻo maloʻo maloʻo maloʻo maloʻo maloʻo2
Candy maloo Pa'u

ʻO ka manaʻo o Richfield i ka maikaʻi

He pūʻulu alakaʻi ʻo Richfield Food i ka meaʻai maloʻo maloʻo a me ka meaʻai pēpē me 20 mau makahiki o ka ʻike. Loaʻa iā mākou ʻekolu hale hana BRC A i hoʻopaʻa ʻia e SGS a loaʻa iā mākou nā hale hana GMP a me nā labs i hōʻoia ʻia e ka FDA o USA. ʻO kā mākou mau palapala hōʻoia mai nā mana honua e hōʻoia i ka maikaʻi o kā mākou huahana, e lawelawe ana i nā miliona o nā pēpē a me nā ʻohana. Mai ka hoʻomaka ʻana i kā mākou ʻoihana hana a hoʻokuʻu aku i ka makahiki 1992, ua ulu mākou i ʻehā mau hale hana me nā laina hana 20. Hui pū ʻo Shanghai Richfield Food Group me nā hale kūʻai makuahine a me nā pēpē kaulana, me Kidswant, Babemax, a me nā kaulahao kaulana ʻē aʻe, e kaena ana ma luna o 30,000 mau hale kūʻai hui. ʻO kā mākou hui pūnaewele a me ka hoʻoikaika ʻana i hoʻopaʻa ʻia ua loaʻa i ka ulu kūʻai kūpaʻa.

Nā Koho Ola Ola

No ka poʻe hopohopo e pili ana i ka ʻai ʻana i ke kō, aia nā koho olakino i loko o ka ʻāpana candy maloʻo maloʻo. Hana ʻia kekahi mau lole maloʻo maloʻo mai nā huaʻai a i ʻole nā ​​​​mea kūlohelohe ʻē aʻe, e hāʻawi ana i kahi meaʻai momona me nā pono meaʻai ʻē aʻe. Hiki i kēia mau koho ke koho maikaʻi aʻe no ka poʻe e ʻimi nei e hōʻemi i kā lākou ʻai ʻana i ke kō me ka leʻaleʻa ʻana i kahi meaʻai ʻono.

Ka hopena

I ka hopena, ʻaʻole ke kō maʻemaʻe ka candy maloʻo maloʻo. ʻOiai he mea maʻamau ke kō, ʻo ka candy maloʻo maloʻo maloʻo he mau ʻano mea like ʻole e kōkua i kona ʻono, ʻano, a me ka meaʻai. ʻO ke kaʻina hana hoʻomaloʻo maloʻo e mālama i kēia mau meaʻai, ka hopena i kahi meaʻai ʻono a leʻaleʻa. ʻO nā lole maloʻo maloʻo a Richfield, e like meanuenue maloʻo maloʻo, ilo maloʻo maloʻo, anā lole geek maloʻo maloʻo, hāʻawi i kahi ʻike ʻai meaʻai kaulike a kiʻekiʻe. E ʻoliʻoli i ka ʻono kūʻokoʻa a me ke ʻano o nā lole maloʻo maloʻo a Richfield, me ka ʻike he ʻoi aku lākou ma mua o ke kō maʻemaʻe wale nō.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-08-2024