ʻO ka Candy Hoʻomaloʻo Paʻu ʻia paha?

Lako maloʻo paʻaUa lawe ʻo ia i ka honua o nā confection e ka ʻino, e hāʻawi ana i kahi ʻike noʻonoʻo hou no nā mea aloha lole. ʻO kekahi o nā kumu nui e kaulana ai ka lole maloʻo maloʻo maloʻo, ʻo ia kona ʻano ʻokoʻa, ʻokoʻa loa ia mai ka lole kahiko. Akā, ʻo ka candy maloʻo maloʻo paʻa loa? I ka pōkole, ʻae! Ua ʻike ʻia ka candy maloʻo maloʻo maloʻo no kāna crunch ʻokoʻa, ʻo ia kekahi o nā mea hoihoi loa o kēia ʻano meaʻai. E ʻimi kākou no ke aha i ʻoluʻolu ai ka candy maloʻo maloʻo a he aha ka mea e ʻokoʻa ai ia mai ka candy maʻamau.

Ka ʻEpekema Ma hope o ka Crunch

ʻO ka hoʻomaloʻo paʻa ʻana he ʻano mālama mālama e hoʻoneʻe ai i ka maʻu a pau mai ka meaʻai, me ka candy. I loko o ke kaʻina hana hoʻomaloʻo maloʻo, hoʻomaloʻo mua ka candy a waiho ʻia i loko o kahi keʻena maloʻo, kahi e huli pololei ai ka hau i loko o ka mahu me ka hele ʻole ʻana i kahi kūlana wai (kahi hana i kapa ʻia sublimation). ʻO ka hopena he lole maloʻo maloʻo loa, ʻaʻohe wai, e paʻa i kona ʻano kumu a me kona ʻono.

ʻO ka wehe ʻana o ka makū ke kī i ke ʻano crunchy o ka candy maloʻo maloʻo. I loko o ka candy maʻamau, hāʻawi ka wai i ka chewiness a i ʻole ka palupalu, akā i ka wā e wehe ʻia ai kēlā wai, lilo ka candy i palupalu a māmā. ʻO kēia palupalu ka mea e hāʻawi ai i ka lole maloʻo maloʻo maloʻo i kona ʻano ʻokoʻa.

He aha ka manaʻo o Crunchy Freeze-Dried Candy?

ʻO ke ʻano o ka candy maloʻo maloʻo he māmā, crispy, a me ka ea. Ke nahu ʻoe i loko o ia mea, nahā maʻalahi ka candy, e hana ana i kahi ʻūhā ʻoluʻolu a lohe ʻia. ʻAʻole e like me ka lole paʻakikī maʻamau, hiki ke paʻa a paʻakikī ke nahu, nā lole maloʻo maloʻo e like mehoʻokuʻu i ke ānuenue maloʻo, ilo maloʻo maloʻo maloʻoahoʻokuʻu maloʻo geekʻoi aku ka palupalu a kaʻawale me ke kaomi liʻiliʻi.

No ka laʻana, ʻo Skittles maloʻo maloʻo maloʻo e hoʻohūhū a hāmama i ka wā o ka hoʻomaloʻo maloʻo. ʻO ka hopena, he candy e paʻa ana i nā ʻono a pau o ka Skittles maʻamau akā he ʻano ʻano ʻuʻuku e like me ka nahu ʻana i loko o kahi puʻupuʻu.

No ke aha i makemake ai nā kānaka i ka Crunch?

Hoʻohui ka crunch o ka candy maloʻo maloʻo i kahi ʻano hou i ka ʻike ʻai ʻana i ka lole. Nui ka poʻe e hauʻoli i ka ʻokoʻa ma waena o nā ʻono maʻa o kā lākou mau lole punahele a me ke ʻano hou i hāʻawi ʻia e ka maloʻo maloʻo. No ka poʻe i makemake i ka candy e leʻaleʻa mau i nā candies chewy a gummy paha, hāʻawi nā mana maloʻo maloʻo i kahi moʻolelo a me ke ala hoihoi e leʻaleʻa i kēia mau ʻono.

ʻO ke ʻano crunchy hoʻi e hoʻolilo i ka candy maloʻo maloʻo i kahi koho maikaʻi no ka ʻai ʻana. ʻO ke ʻano māmā a ʻaʻai o ka candy maloʻo maloʻo e maʻalahi ke ʻai me ka manaʻo ʻole ʻole. Hoʻohui ʻia, hāʻawi ka crunch i kahi ʻike tactile ʻoluʻolu, ʻoi aku hoʻi no ka poʻe e hauʻoli nei i ke ʻano sensory o ka ʻai.

hale hana2
hale hana

ʻO nā ʻano like ʻole o Crunchy Freeze-Dried Candies

Hiki i nā ʻano lole like ʻole ke pane i ka maloʻo maloʻo ma nā ʻano like ʻole, akā ʻo ka hapa nui o nā kukui i loaʻa ka nui o ka maʻu e lilo i mea ʻuʻuku ke hoʻomaloʻo ʻia. ʻO kahi laʻana, ʻo nā kukui gummy e like me nā bea gummy a i ʻole nā ​​​​ilo gummy e haʻalulu a lilo i crunchy, aʻo nā marshmallows, ua ʻano ea, ʻoi aku ka māmā a ʻoi aku ka ʻoi.

ʻO nā huaʻai maloʻo maloʻo, i hui pinepine ʻia me ka lole maloʻo maloʻo maloʻo, hāʻawi pū i kahi ʻano crunchy, e hoʻolilo iā lākou i mea leʻaleʻa a olakino hoʻi i nā meaʻai kuʻuna.

Ka hopena

ʻO ka hōʻuluʻulu manaʻo, ʻo ka candy maloʻo maloʻo he crunchy maoli, a ʻo ia kekahi o nā kumu i kaulana nui ai. ʻO ke kaʻina hana hoʻomaloʻo maloʻo e hoʻoneʻe i ka makū mai ka candy, e loaʻa ana i kahi ʻano palupalu a me ka ea e hāʻawi ai i kahi crunch ʻoluʻolu me kēlā me kēia nahu. Inā ʻoe e ʻai anaSkittles maloʻo maloʻo, marshmallows, a i ʻole gummy bears, hāʻawi ke ʻano crispy i kahi ala leʻaleʻa a kūʻokoʻa e leʻaleʻa i kāu mau mea ʻono punahele.


Ka manawa hoʻouna: Sep-27-2024