Pono e noho anu ka candy maloo maloo?

Pāʻani maloʻo paʻaUa loaʻa ka kaulana nui ma muli o kona ʻano ʻokoʻa a me ka ʻono ʻono, akā hoʻokahi nīnau maʻamau: pono anei e noho anu ka lole maloʻo maloʻo? ʻO ka hoʻomaopopo ʻana i ke ʻano o ka maloʻo maloʻo a me ke ʻano o ka pili ʻana i nā koi mālama o ka candy hiki ke hāʻawi i ka mālamalama.

Ka hoʻomaopopo ʻana i ke kaʻina hana hoʻomaloʻo hau 

ʻO ka hoʻomaloʻo ʻana, a i ʻole ka lyophilization, e pili ana i ʻekolu mau ʻanuʻu nui: ka hoʻomaloʻo ʻana i ka candy ma nā haʻahaʻa haʻahaʻa loa, waiho ʻia i loko o kahi keʻena maloʻo, a laila hoʻomaʻamaʻa mālie iā ia e hoʻoneʻe i ka wai ma o ka sublimation. Hoʻopau maikaʻi kēia kaʻina hana kokoke i nā mea wai a pau, ʻo ia ke kumu kumu ma hope o ka palaho a me ka ulu ʻana o ka microbial i nā huahana meaʻai. ʻO ka hopena he huahana maloʻo loa a he lōʻihi kona ola me ka pono ʻole o ka refrigeration.

Nā Kūlana Hoʻopaʻa no ka Candy Hoʻomaloʻo Paʻu

Hāʻawi ʻia i ka wehe pono ʻana o ka makū i ka wā o ka hoʻomaloʻo ʻana, ʻaʻole pono ka candy maloʻo maloʻo i ka refrigeration a i ʻole ka hau. ʻO ke kī o ka mālama ʻana i kona ʻano maikaʻi ʻo ia ka mālama ʻana iā ia ma kahi maloʻo a me ka ʻoluʻolu. Hoʻopaʻa pono ʻia i loko o ka ʻeke ea, hiki i ka candy maloʻo maloʻo ke mālama i kona ʻano a me kona ʻono i ka mahana wela. Hiki i ka ʻike ʻana i ka haʻahaʻa a me ka makū ke hoʻoheheʻe hou i ka lole, hiki ke hoʻololi i kona ʻano a alakaʻi i ka pala. No laila, ʻoiai ʻaʻole pono e noho anu, ʻo ka mālama ʻana iā ia mai ka haʻahaʻa kiʻekiʻe ka mea nui.

ʻO ka manaʻo o Richfield i ka maikaʻi

He pūʻulu alakaʻi ʻo Richfield Food i ka meaʻai maloʻo maloʻo a me ka meaʻai pēpē me 20 mau makahiki o ka ʻike. Loaʻa iā mākou ʻekolu hale hana BRC A i hoʻopaʻa ʻia e SGS a loaʻa iā mākou nā hale hana GMP a me nā labs i hōʻoia ʻia e ka FDA o USA. ʻO kā mākou mau palapala hōʻoia mai nā mana honua e hōʻoia i ka maikaʻi o kā mākou huahana, e lawelawe ana i nā miliona o nā pēpē a me nā ʻohana. Mai ka hoʻomaka ʻana i kā mākou ʻoihana hana a hoʻokuʻu aku i ka makahiki 1992, ua ulu mākou i ʻehā mau hale hana me nā laina hana 20. Hui pū ʻo Shanghai Richfield Food Group me nā hale kūʻai makuahine a me nā pēpē kaulana, me Kidswant, Babemax, a me nā kaulahao kaulana ʻē aʻe, e kaena ana ma luna o 30,000 mau hale kūʻai hui. ʻO kā mākou hui pūnaewele a me ka hoʻoikaika ʻana i hoʻopaʻa ʻia ua loaʻa i ka ulu kūʻai kūpaʻa.

Ka lōʻihi a me ka maʻalahi 

ʻO kekahi o nā pōmaikaʻi nui o ka candy maloʻo maloʻo ʻo ia ka maʻalahi. ʻO ka lōʻihi o ke ola ʻana, hiki iā ʻoe ke leʻaleʻa iā ia i kou wā leʻaleʻa me ka hopohopo ʻole e pōʻino koke. He meaʻai maikaʻi kēia no ka ʻai ʻana ma ka hele ʻana, nā lako meaʻai pilikia, a i ʻole no ka poʻe makemake e mālama i kahi waihona o nā meaʻai. ʻO ka nele o ka pono no ka mālama anu, ʻoi aku ka maʻalahi o ka lawe ʻana a me ka mālama ʻana, me ka hoʻohui ʻana i kāna mea hoʻopiʻi ma ke ʻano he koho meaʻai maʻalahi a paʻa.

Ka hopena 

I ka hopena, ʻaʻole pono e noho anu ka candy maloʻo maloʻo. Hoʻopau maikaʻi ke kaʻina hana hoʻomaloʻo maloʻo i ka makū, kahi e hiki ai i ka candy ke noho paʻa ma ka lumi wela. No ka mālama ʻana i kona ʻano maikaʻi, pono e mālama ʻia i loko o kahi wahi maloʻo a maloʻo a mālama ʻia i loko o ka ʻeke ea e pale ai i ka rehydration. ʻO Richfieldlole maloʻo maloʻo maloʻoe hōʻike i nā pono o kēia ʻano mālama, hāʻawi i kahi meaʻai kūpono, lōʻihi, a ʻono hoʻi me ka ʻole o ka pono o ka refrigeration. E ʻoliʻoli i ke ʻano ʻokoʻa a me ka ʻono o Richfield'sanuenue maloʻo maloʻo, ilo maloʻo maloʻo, ageek maloʻo maloʻonā candies me ka pilikia ʻole o ka mālama anu.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-30-2024