Hoʻokomo ʻoe i ka Candy maloʻo paʻa i loko o ka pahu hau?

Pāʻani maloʻo paʻae like mehoʻokuʻu i ke ānuenue maloʻo, ilo maloʻo maloʻo maloʻoahoʻokuʻu maloʻo geek, ua lilo i mea maʻamau kaulana no kona ʻano ʻokoʻa a me nā ʻono ikaika, akā ʻo ka nīnau maʻamau e kū mai ana pehea e mālama pono ai. E noʻonoʻo paha kekahi inā he manaʻo maikaʻi ka waiho ʻana i ka lole maloʻo maloʻo i loko o ka pahu hau. ʻO ka pane pōkole ʻaʻole - ʻaʻole pono ka refrigeration no ka lole maloʻo maloʻo maloʻo a he mea kūʻē paha.

Ka hoʻomaopopo ʻana i ka hoʻomaloʻo ʻana a me ke ola ʻana

Hana ʻia ka candy maloʻo maloʻo ma o ke kaʻina hana e hoʻoneʻe ai i ka ʻaneʻane o kona mau makū. Hoʻokō ʻia kēia ma ka hoʻomaloʻo ʻana i ka lole a waiho ʻia i loko o kahi keʻena maloʻo kahi e hoʻoheheʻe pololei ai ka hau mai ka paʻa a hiki i ka mahu, e waiho ana i kahi huahana maloʻo a hau. ʻO ka hoʻoneʻe ʻia ʻana o ka wai ʻo ia ka mea e hāʻawi ai i ka lole maloʻo maloʻo i kona ola lōʻihi a hoʻemi ʻia ka maʻalahi o ka palaha ke hoʻohālikelike ʻia me ka lole maʻamau.

No ka maloʻo loa o ka candy maloʻo maloʻo, ʻaʻole pono e hoʻokomo ʻia i loko o ka pahu hau e noho hou ai. ʻO ka ʻoiaʻiʻo, hiki i ka refrigeration ke hoʻokomo i ka makū, hiki ke hoʻololi i ke ʻano a me ka maikaʻi o ka lole.

Nā hopena o ka pahu hau ma ka candy maloʻo paʻa

ʻO nā pahu hau he wahi haʻahaʻa, ʻoi aku ka nui i ka wā e wehe pinepine ʻia a pani ʻia ka puka. Inā mālama ʻia ka lole maloʻo maloʻo maloʻo i loko o ka friji, hiki iā ia ke komo i ka makū mai ka lewa. Hiki i kēia kaʻina hana hoʻomaʻemaʻe ke hoʻolilo i ka candy i kona ʻano crunchiness a lilo i palupalu a ʻoluʻolu paha, kahi e hoʻemi ai i ke ʻano ʻokoʻa e ʻoluʻolu ai.

Eia kekahi, hiki i ke anuanu o ka pahu hau ke hoʻololi i ka ʻono o ka lole. ʻIke ʻia ka candy maloʻo maloʻo no kona ʻono ikaika, ʻo ia ka hopena o nā kō a me nā mea ʻono i waiho ʻia ma hope o ke kaʻina hoʻomaloʻo maloʻo. I ka wā anuanu, ʻaʻole i ʻike nui ʻia kēia mau mea ʻono, e hoʻemi ai i ka leʻaleʻa i ka lole ke ʻai.

Pāpaʻa maloʻo-paʻa hau1
hale hana1

Ka Waihona Pono o ka Candy-Moloo Pahu

ʻO ke ala maikaʻi loa e mālama ai i ka lole maloʻo maloʻo maloʻo ma ka lumi wela ma kahi maloʻo a maloʻo. E mālama iā ia i loko o kahi pahu paʻa i ka ea e pale ai mai ka ʻike ʻana i ka makū a me ka haʻahaʻa. E kōkua kēia i ka mālama ʻana i ke ʻano o ka candy crunchy a me ka ʻono ikaika no ka lōʻihi e hiki ai.

ʻO ka mālama ʻana i ka lole maloʻo maloʻo maloʻo i loko o ka hale lole a i ʻole ke kīʻaha kīhini ma kahi mamao o ka lā a me nā kumu wela. Ma ka mālama ʻana iā ia i kahi ʻāina paʻa, maloʻo, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i ka noho hou a me ka ʻono no kahi manawa lōʻihi.

Hoʻokoe i ka Rula

ʻOiai ʻaʻole ʻōlelo ʻia ka pahu hau no ka candy maloʻo maloʻo, aia kekahi mau kūlana e pono ai. No ka laʻana, inā noho ʻoe i kahi ea wela a me ka haʻahaʻa kahi e kiʻekiʻe mau ai ka mahana o ka lumi, ʻoi aku ka maikaʻi o ka refrigeration ma mua o ka waiho ʻana i ka lole i ʻike ʻia i kēlā mau kūlana. Eia nō naʻe, inā koho ʻoe e hoʻopaʻa i ka pahu hau, e hoʻopaʻa i ka sila i loko o kahi pahu hau me nā desiccants e hōʻemi i ka ʻike ʻana i ka makū.

Ka hopena

I ka hopena, ʻaʻole pono e mālama ʻia ka candy maloʻo maloʻo i loko o ka friji. Hiki i ka pahu hau ke hoʻokomo i ka makū e hōʻino ai i ke ʻano a me ka ʻono o ka lole. Akā, e mālama i kāu candy maloʻo maloʻo ma ka lumi wela i loko o kahi pahu maloʻo a paʻa i ka ea e mālama ai i kona ʻono a me ka ʻono. Ma ka hahai ʻana i kēia mau kuhikuhi mālama mālama, hiki iā ʻoe ke hauʻoli i nā ʻano ʻokoʻa o ka candy maloʻo maloʻo no ka manawa lōʻihi.


Ka manawa hoʻouna: Sep-02-2024